Levné motorové pily

banner_pily

 

Je libo motorovou pilu nebo cirkulárku?

Každý pořádný chlap, který vlastní dům nebo chatu, se umí ohánět motorovou pilou. Řezací nástroj má široký potenciál využití a hodí se vždy, když je potřeba skácet strom nebo když je vhodné nakrátit dřevo do krbu. S motorovkou nešlápne vedle nikdo, kdo často a rád pracuje na zahradě s dřevinami všeho druhu.

Mezi nejčastěji vyhledávané nástroje patří benzínové motorové pily s ozubenou lištou. Díky zručnosti jejich uživatelů zvládne motorová pila desetinásobek práce oproti pile ruční. Motor pily může být poháněn i elektrickou energií nebo akumulátorem.

Elektrické a AKU pily jsou určeny zejména hobby aktivitám a kutilům. Přestože zvládnou obdobný výkon jako pily na benzín, ale jsou omezeny místem s přístupu k zásuvce a v případě „akumulačky“ zase časem, kdy baterie vydrží nabitá a provozuschopná.

 

E-shop „Nářadí na zahradu“ nabízí nadstandardní výběr všech možných druhů v závislosti na mnoha aspektech. Detailní informace a popis jsou uvedeny u každého zboží zvlášť. Za pozornost jistě stojí i specifická kolébková pila, neboli cirkulárka, která nesměla a nesmí chybět v žádné domácnosti. Stejně tak je vhodná i pro hotely, penziony, zemědělské usedlosti nebo cateringové firmy.

×

Splátková kalkulačka ESSOX

Blog

Zobrazit více