Vířivka na zahradu nebo terasu

Vířivka vás udrží v kondici

Relax a wellness dnes standardně patří k běžnému životnímu stylu. Kdo z nás by neměl rád chvíle zaslouženého odpočinku, odolal vodní lázni a zároveň tryskové masáži, která blahodárně působí vaše unavená záda? 3in1, alias tři v jednom, přináší mobilní nebo statická vířivka, která vám může říkat „pane“.

Že to byl vždy váš sen a jen jste neměli odvahu si ji koupit? Báli se, že nezvládnete instalace a následnou údržbu? Pořízení vířivky není nijak složité. Stačí navštívit e-shop „Nářadí na zahradu“ a vybrat vířivou vanu podle velikosti, tvaru, materiálu a v neposlední řadě i ceny. V pohodlí vlastního domova můžete v klidu porovnat všechny technikálie a pečlivě si vybrat místo, kam vanu umístíte.

Mobilní nafukovací vířivky je možné provozovat v exteriérech i interiérech. Záleží jen na vás, kterou variantu preferujete. Vodu je možné ohřát až na příjemných 42 stupňů. Vany pojmou současně dvě až čtyři osoby a poskytnou vám uvolňující koupel s možnou masáží tryskami a okysličení perličkou.

Vyšší level pak představují luxusní vířivé vany smaltované s nerezovými tryskami, které umožňují polohování a vodní hydromasáž celého těla. Působení vodoléčby má výborný efekt na svalstvo, neurologické problémy a je nenahraditelné coby uvolňující masážní terapie. Investice do těchto typů van, tudíž dobré kondice vlastního těla a zdraví se jednoznačně vyplatí.

×

Splátková kalkulačka ESSOX

Blog

Zobrazit více