Levná kamna a krby

banner_kamna_krby

 

Bez kamen ani sporáku se žádná domácnost neobejde

Až se zim zeptá, co jsi dělal v létě, bude eso v rukávu. Mít v domácnosti hlavní nebo záložní zdroj pomocí krbového vytápění na tuhá komunální paliva, je nejen stále nejlevnější variantou ohřevu, ale i jistotou, kterou vám nikdo nevezme. Nebýt vázáni na dodavatele energií je obrovskou devízou, kterou vám kamna a krby z e-shopu „Nářadi na zahradu“ nabízí.

Vybírat můžete podle nejrůznějších parametrů, co do materiálu, velikosti i výhřevnosti. Oblíbená jsou kamna s designem starých dobrých „kachláků“, kamna s výměníkem, klasická krbová kamna s litinovým roštem a krbové vložky, které se hodí do obývacích pokojů, hal nebo prostorných kuchyní. Zvládnou vytopit obrovský obytný prostor a současně i několik místností zároveň. Do kotelny, jako centrální ústřední topení, se pak hodí kotle na tuhá paliva splňující emisní normu. Výhodou všech typů kamen je jejich snadná obsluha a bezpečnost.

Co by to bylo za domácnost, kdyby v ní chyběly sporáky. Hospodyňky se bez nich neobejdou. Klasické plynové, elektrické nebo kombinované sporáky jsou určené pro vaření i pečení. Do módy se však ale vrací i sporáky na tuhá paliva, které milovaly naše babičky. Nejenže se dá na jejich plotně vařit v hrncích, ale stejně tak zvládnou zručné kuchařky usmažit rovnou na roště bramborové placky. Kumšt našich předků se opět díky multifunkčním sporákům stává moderním hitem. A co teprve pravé domácí buchty z trouby?

E-shop „Nářadí na zahradu“ vám umožní vybrat si kamna i sporák v pohodlí svého domova, v klidu a beze stresu. Budete mít dostatek času posoudit všechny parametry, informace a dokážete si vybraný sortiment i hravě barevně sladit se zbytkem interiéru.

×

Splátková kalkulačka ESSOX

Blog

Zobrazit více